Een stroomstoring is erg vervelend, omdat het onmogelijk wordt om nog gebruik te maken van uw elektrische apparaten. Dit is onhandig wanneer u nog bezig moet met uw werk, een scriptie in moet leveren, enzovoorts. Hoewel het in veel gevallen mogelijk is om een stroomstoring op te lossen door de schakelaar in uw stoppenkast om te zetten of een kapotte stop te vervangen, slaan de stoppen in sommige gevallen direct weer door. In dit geval kan er sprake zijn van een kortsluiting in een van de groepen van uw stoppenkast. Wanneer u een dergelijke stroomstoring in Lelystad ondervindt, staan onze elektriciens voor u klaar om hulp te bieden. Wij onderzoeken de exacte bron van de stroomstoring en zorgen direct voor een passende oplossing. Het hoeft natuurlijk niet per definitie het gevolg te zijn van een kortsluiting.

Oorzaak overbelasting groepen

stroomstoring

Een overbelasting van een groep uit uw groepenkast wordt over het algemeen veroorzaakt door een grootstroomverbruiker in uw groep. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische kookplaat, een sauna, enzovoorts. Wanneer u meerdere van deze apparaten tegelijkertijd aan heeft staan kan de groep overbelast raken. Zeker in oudere woningen wil dit nog wel eens voorkomen! Onze elektricienkan u helpen met het uitbreiden van uw groepenkast, waardoor overbelasting niet weer zal voorkomen in uw woning.

Mocht u momenteel denken aan het toevoegen van een grootstroomverbruiker aan een bepaalde groep uit uw groepenkast, dan kunnen we u eveneens voorzien van een passend advies over het wel of niet uitbreiden van de groepenkast.

Waarom kiest u voor ons?

  • Professionele installatie
  • Ook beschikbaar voor onderhoud
  • Extra (brand)veilig aangelegd
  • Klantvriendelijk
Bel nu voor een afspraak