Bent u op zoek naar een ervaren elektromonteur in Lelystad of de omgeving hiervan? Wij kunnen u een elektromonteur bieden met een ruime expertise in verschillende klussen rondom het elektriciteitsnetwerk in uw woning. Of het nu gaat om het vervangen of leggen van elektriciteitskabels, het controleren van uw groepenkast of het verhelpen van een vervelende stroomstoring in uw woning; wij helpen u! Door de ervaring die onze elektromonteur de afgelopen jaren heeft opgedaan kan deze u niet alleen snel voorzien van de juiste oplossing, we kunnen u ook advies geven over de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Zo maakt u altijd de juiste keuze!

Werkzaamheden elektromonteur in Lelystad

Elektromonteur

De werkzaamheden die onze elektromonteur in Lelystad voor u uit kan voeren zijn zeer uiteenlopend. We houden ons bijvoorbeeld bezig met de installatie, het onderhoud en eventuele reparaties aan het elektriciteitsnet in uw woning. Denk aan het instaleren van nieuwe stopcontacten in uw woning, het onderhouden van uw meterkast of het verhelpen van een stroomstoring. Vaak is een stroomstoring het gevolg van een overbelasting van de groepenkast, bijvoorbeeld als gevolg van een grootstroomverbruiker binnen deze groep. In een dergelijke situatie kan het raadzaam zijn om uw groepenkast uit te breiden met een extra groep, waar wij u graag bij helpen.

Bent u momenteel bezig met de nieuw-, aan- of verbouw van uw woning? Onze elektromonteur geeft u graag een passend advies over de mogelijkheden en de beste oplossing voor uw situatie. Wanneer u tevreden bent met het voorstel, kunnen we u direct helpen met de uitvoering ervan.

Waarom kiest u voor ons?

  • Professionele installatie
  • Ook beschikbaar voor onderhoud
  • Extra (brand)veilig aangelegd
  • Klantvriendelijk
Bel nu voor een afspraak